Op bezoek bij een sympathiek agriturismo vlakbij Florence !

 

01/03/2021 – We mogen weer op pad om trouwlocaties in Toscane te scouten! De zon schijnt, nieuwe aanvragen komen weer binnen van bruidsparen die graag willen trouwen in Toscane. Een goede reden om weer eens lekker op pad te gaan. Elk jaar gaan wij in het laagseizoen op zoek naar nieuwe trouwlocaties in Toscane. Dit doen we om onze bruidsparen een zo groot mogelijke keuze te kunnen bieden. Locatie scouten is heel leuk, maar het blijft een tough job om de juiste trouwlocatie te vinden. Er spelen zoveel elementen mee, waar je als wedding planner, bloemist en fotograaf aan moet denken, dat het nooit vanzelfsprekend love at first site is. Hieronder een klein begin van onze lange lijst van MUST HAVES,  die ervoor zorgen dat een locatie een ideale trouwlocatie in Toscane is.
 

  • De locatie heeft minstens 2 plekjes waar in iedergeval de ceremonie en het diner & het aperitief en het feest gehouden kunnen worden.
  • De locatie heeft een goed plan B voor als het weer wat minder is
  • De locatie heeft een goede prijs / kwaliteitsverhouding
  • De locatie heeft een manager of eigenaar die aardig, flexibel en meegaand en meedenkend is.

 
Een paar dagen geleden gingen bij een sympathiek agriturismo kijken in de buurt van Florence en waren blijverrast met de setting die ze aanbieden. Meer weten over deze locatie ? Neem gerust contact met ons op!
 
Kijk hier onder naar onze vlog bij deze locatie !

You may also like

Leave a comment