Trouwfilms & Trouwclips

Een bewegende herinnering voor iedereen

Een videograaf in Toscane die jullie huwelijk tot in de details vastlegd door middel van een trouwfilm; een mooie en waardevolle herinnering aan een dag om nooit meer te vergeten. Een huwelijk in het buitenland zal altijd bij jullie blijven, het zijn hele speciale dagen die voor onvergetelijke herinneringen zorgen, niet alleen bij jullie als bruidspaar maar ook bij de gasten. Met een mooie video van jullie huwelijk is het uiteraard makkelijker om nog eens terug te kijken op jullie dag, maar het is ook gelijk een hele leuke manier om de ‘achterblijvers’ toch een beetje bij jullie huwelijk te betrekken. Opa’s en omas die niet mee kunnen, zwangere vriendinnen die forfait moeten geven…een bewegend beeld laat een speciale dag herleven. Ook voor diegene die niet aanwezig was of kon zijn.

Fieke & Onno TheWeddingTale

Esther & Sonja TheWeddingTale

Juliet en Ruben Waterfall Visuals

Jennifer en Robbert Liefste Dag

Manon en Michiel Creativedreamers.nl

Odette en Sjoerd Drone in Tuscany

Laura en Koen Carolien te Wierik

Esther en Dirk TheWeddingTale

Marcelien en Thomas TheWeddingTale

Michelle en Michiel– Leandro Valentino

Marjolein en Rob – Love Tales by Henri

Michelle en Jelco – TheWeddingTale

Sabien en Jurriaan – TheWeddingTale

Valérie en Nick – TheWeddingTale

Claudia en Robert – MyWeddingVideo

Lindsey en Jelle –  TheWeddingTale

Yara en Jeroen –  Myweddingvideo

Emma en Jolyon – Liberty Pearl

Judith en Erik –  MyWeddingVideo

Linsey en Dennis –  MyWeddingVideo

Mariska en Walter –  TheWeddingTale

Iris en Jurgen – MyWeddingVideo

Linda en Toine – Gattotigre

Besparen of juist niet ?

De videograaf is vaak helaas net dat onderdeel van een Toscaanse bruiloft, waar veel bruidsparen op willen besparen. Maar is dat eigenlijk wel een goed idee ? Een mooie trouwfilm van jullie Toscaanse huwelijk is een prachtige manier om de trouwdag weer opnieuw te kunnen beleven, samen en met anderen.

Videograaf als huwelijkskado

Tip: willen jullie vrienden/ familie en/ of achterblijvers jullie graag een huwelijkskado geven? Vraag ze om een bijdrage voor de videograaf; een levenslange herinnering voor iedereen en een dierbare herinnering voor het bruidspaar.

Een videograaf uit Toscane of uit Nederland ?

Kies voor een videograaf uit Toscane of laat een Nederlandse videograaf overkomen. Lees meer bij ‘de leveranciers’ over met wie wij graag samenwerken op trouwfilmgebied.