Het aanvraag formulier

voor het nieuwsgierige bruidspaar !

Jullie hebben besloten om in Toscane te Trouwen ? Maar waar te beginnen ? Naar aanleiding van het ingevulde informatie formulier, sturen wij jullie graag meer informatie toe over Trouwen in Toscane, prijzen en mogelijkheden. Hoe meer informatie jullie met ons willen delen, hoe beter. Ook een persoonlijk bericht ( laatste tekstvlak van het aanvraag formulier ) helpt ons een goed inzicht te krijgen van jullie wensen.

Vul hieronder het aanvraag formulier in.

In principe behandelen wij in het najaar en de winter, de nieuwe aanvragen om de 2 dagen. Mochten jullie binnen 2 à 3 dagen ( met uitzondering van het weekend ) nog geen antwoord van ons hebben gehad, schrijf dan een mailtje naar: hello@trouwenintoscane.nl of schrijf een whatsapp naar: +39 331 2223667 .

Alvast bedankt en arrivederci in Toscana !
 

Lief aanstaand bruidspaar,
Het huwelijkseizoen is begonnen! Dit betekend dat wij vaak niet op kantoor zijn. Wij zullen zo spoedig mogelijk proberen te antwoorden op jullie aanvragen / mailtjes, maar mochten jullie binnen 3 à 4 dagen nog niks van ons gehoord hebben, dan vragen wij jullie vriendelijk om jullie mail nogmaals te sturen. Bij urgente gevallen kunnen jullie een whatsappje sturen ons mobiel nummer vinden jullie hier. Alvast bedankt voor jullie geduld !

 

* indicates required field