De Wedding planning

Trouwen in Toscane Jullie lokale weddingplanners in Italie. Al sinds jaren organiseren en plannen wij met groot succes, bruiloften in Toscane. Wij organiseren jullie gehele huwelijk met passie en professionaliteit. Hoe belangrijk het is om een lokale wedding planner in te huren, om jullie Toscaanse bruiloft te organiseren, wordt door een groot aantal bruidsparen al jaren lang stellig bevestigd. Meer weten over onze services & werkwijze ? Lees dan snel verder!

Services

Services

De taalbarriere of tijdsgebrek en de behoefte aan expertise op organisatie gebied, is vaak de reden dat koppels een wedding planner in de arm nemen. En wie kan jullie nu beter helpen met de organisatie van jullie Toscaanse bruiloft dan een team van lokale wedding planners ?

Werkwijze

Werkwijze

Trouwen in Toscane opereert vanuit Florence, de prachtige hoofdstad van Toscane. Bekend om haar lekkere wijnen, olijfolie, glooiende heuvels, lekkere eten, vriendelijke mensen en stralende zon, leent Toscane zich als geen ander voor een onvergetelijke bruiloft.

Trouwlocaties

Trouwlocaties

De trouwlocatie is één van de belangrijkste elementen van een Toscaanse bruiloft. Trouwen in Toscane biedt een groot assortiment Toscaanse trouwlocaties aan. Alle locaties waar wij mee werken zijn bezocht, getest en zijn wedding proof !