De Wedding planning

Trouwen in Toscane verstrekt, al sinds jaren met succes, wedding planning services in Toscane. Wij organiseren jullie gehele huwelijk in Toscane met passie en professionaliteit. Hoe belangrijk het is om een lokale wedding planner in te huren, om jullie Toscaanse bruiloft te organiseren, wordt door een groot aantal bruidsparen al jaren lang stellig bevestigd. Meer weten over onze services & werkwijze ? Lees dan snel verder!

Services

Services

De taalbarriere of tijdsgebrek en de behoefte aan expertise op organisatie gebied, is vaak de reden dat koppels een wedding planner in de arm nemen. En wie kan jullie nu beter helpen met de organisatie van jullie Toscaanse bruiloft dan een lokale wedding planner ?

Werkwijze

Werkwijze

Trouwen in Toscane opereert vanuit Florence, de prachtige hoofdstad van Toscane. Bekend om haar lekkere wijnen, olijfolie, glooiende heuvels, lekkere eten, vriendelijke mensen en stralende zon, leent Toscane zich als geen ander voor een onvergetelijke bruiloft.

Roos van der Wielen

Roos van der Wielen

Wedding planner / Trouwen in Toscane

Als weddingplanner streeft ik naar een ongedwongen romantische bruiloft. Een tot in de puntjes georganiseerde dag die spontaan tot stand lijkt te komen. Waar niet de klok, maar het moment beslist, wanneer het tijd is voor; het aperitief, het diner, die leuke anecdote of speech en last but not least, het spetterende feest! Kortom, een Toscaans huwelijk om nooit meer te vergeten.