Hoe wij het doen ...

De werkwijze van Trouwen in Toscane

De wedding planners van Trouwen in Toscane opereren vanuit Florence, de hoofdstad van Toscane. Toscane is de perfecte regio in Italië waar jullie droomhuwelijk werkelijkheid kan worden. Bekend om haar lekkere wijnen, olijfolie, glooiende heuvels, vriendelijke mensen en stralende zon, leent Toscane zich als geen ander voor een onvergetelijke bruiloft. Daarbij is Toscane ook nog eens lekker dichtbij en kan dus makkelijk met de auto of het vliegtuig worden bereikt.

De wedding planners van Trouwen in Toscane wonen al meer dan 25 jaar in Florence.

Vanuit deze prachtige stad wordt dan ook jullie huwelijk georganiseerd. Dit betekend dus, dat wij geen kantoor in Nederland hebben, maar direct vanuit Toscane werken. Dit heeft een aantal grote voordelen;

  • Wij kennen het territorium op ons duimpje en werken het liefst met plaatselijke leveranciers voor een authentieke Toscaanse bruiloft.
  • Wij weten als geen ander welke de beste maanden zijn voor een zonovergoten huwelijk in deze geweldige regio.
  • Uiteraard zijn wij geen meteorologen, maar we hebben door de jaren heen een grote kennis opgebouwd om de weersomstandigheden goed in te kunnen schatten.
  • Wij raden dan ook in bepaalde maanden aan, om een goede plan B ( zaal of overkapping ) te hebben ( in de warme maanden, zoals juli, kan een plan B zoals een tent, ook voldoen ).
  • Ook raden wij jullie in de avond een dekentje aan in het voorjaar omdat we weten dat het op 400mt boven de zeespiegel ’s avonds fris kan zijn.
  • Dankzij onze ervaring weten wij ook precies wat het beste moment / uur is om te trouwen, wij rekening met de stand van de zon en de hitte ( trouw bijvoorbeeld nooit om 12.00 uur !)
  • Wij kennen als geen ander de Toscaanse lichtinval, zonnestand & dus de beste fotomomenten ( die prachtige foto’ s met dat mooie licht, worden in de zomer toch echt pas rond 18.00 / 19.00 uur gemaakt ! )
  • Wij spreken de taal, oftewel we spreken de taal van de leveranciers. Dat is zeker handig, helemaal in een land als Italië!
  • Wij kennen de tradities van de Italianen, maar ook die van de Nederlanders; we brengen beide gewoontes zoveel mogelijk bijelkaar.
  • …en zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan

 

Hoe gaan wij als Wedding planners te werk ?

Allereerst kunnen jullie op drie verschillende manieren contact met ons opnemen.

Voor vragen en informatie kunnen jullie ons:

Willen jullie graag meer informatie ontvangen over Trouwen in Toscane:

 

Het eerste contact

Na het eerste contact vindt er meestal een mail wisseling en/of telefonisch gesprek plaats waarin wij als wedding planners onszelf voorstellen en  jullie een aantal trouw accommodaties voorleggen. Mochten jullie enthousiast zijn over Trouwen in Toscane en de voorgestelde accommodaties, dan raden wij het bruidspaar altijd aan om naar Toscane te komen en de accommodaties te bezoeken.

Een bezoekje aan Toscane

Eenmaal weer in Nederland, maakt het bruidspaar haar keuze; Er wordt een optie gezet op de services van Trouwen in Toscane, de ideale accommodatie en de eventuele trouwlocatie. Vervolgens ontvangt het bruidspaar de overeenkomst van Trouwen in Toscane en kan de organisatie van jullie huwelijk beginnen!