Het team van Trouwen in Toscane

Professioneel persoonlijk

Trouwen in Toscane is een idee van Roos van der Wielen, Sonja de Graaf & Milos Dokmanovic. Trouwen in Toscane werd geboren om de wedding planning, de styling en de fotografie van een Toscaanse bruiloft, dichter bijelkaar te brengen. Terwijl de wedding planner in het buitenland voorheen (bijna) alleen geacht werd de organisatie op zich te nemen, is er tegenwoordig steeds meer vraag naar de combinatie tussen de wedding planning & de styling van een bruiloft, waarbij ook de fotografie een steeds grotere rol gaat spelen.

Om deze vraag tegemoet te komen, bundelen Roos , met haar bedrijfje Trouwen in Toscane en Sonja  & Milos met het bedrijfje Funkybird,  hun krachten om een zo compleet mogelijk pakket aan te kunnen bieden. Onze services zijn speciaal gericht op bruidsparen die net even wat meer uit hun Toscaanse bruiloft willen halen.

Sonja  - Wedding design

Sonja - Wedding design

Na een aantal jaren voor één van de bekendste bloemenwinkels van Florence te hebben gewerkt, was de droom van een eigen bloemenwinkel een logisch vervolg. In 2010 opende ik de deuren van Funky Bird, de eerste Nederlandse bloemenwinkel in het centrum van Florence. Door het enorme succes van Trouwen in Toscane, besluit ik in 2012 mijn winkel voorgoed te sluiten. Sindsdien wijd ik mij geheel aan wedding design. Ondertussen heb ik meer dan 15 jaar ervaring met bloemschikken.

Roos  - Wedding planner

Roos - Wedding planner

Via de website www.ontdekflorence.nl, heb ik al menig Nederlandse koppels geholpen met de bureaucratie die een burgerlijk huwelijk in Italië met zich meebrengt. Langzamerhand begon het idee om aanstaande Nederlandse bruidsparen te helpen met de hele organisatie van het huwelijk en zo werd Trouwen in Toscane geboren. Ook koesterde ik al van kinds af aan de passie voor (diy) decoratie, bloemen & design. Toen ik gedurende het schrijven van de stedengids 100% Florence (Mo’Media) Sonja tegen kwam, was het team van Trouwen in Toscane snel compleet.

Milos - Wedding Photographer

Milos - Wedding Photographer

Ik verzorg al jaren de bruidsfotografie van de meeste huwelijken die door Trouwen in Toscane worden georganiseerd. Dit resulteert in een hele goede samenwerking; een gouden driehoek die ik samen met Roos en mijn vrouw Sonja door de jaren heen heb gecreëerd. Hier haalt elk bruidspaar dan ook grote voordelen uit en geven de foto’s een extra dimensie. Ik heb al menig publicatie op mijn CV staan . Zo zijn mijn werken gepubliceerd op de meest belangrijke Trouwblogs als: Style me Pretty, Wedding Chicks en Burnet Boards. Alle foto's op de website van Trouwen in Toscane zijn gemaakt door mijzelf, tenzij anders vermeld.

Sonja de Graaf

Sonja de Graaf

Wedding designer / Funkybird & Trouwen in Toscane

Elk huwelijk die wij verzorgen is uniek en op maat gemaakt. Ik HOU ontzettend van wat ik doe en ik gooi dan ook al mijn passie in jullie huwelijksdag!

Roos van der Wielen

Roos van der Wielen

Wedding planner / Trouwen in Toscane

Als weddingplanner streeft ik naar een ongedwongen romantische bruiloft. Een tot in de puntjes georganiseerde dag die spontaan tot stand lijkt te komen. Waar niet de klok, maar het moment beslist, wanneer het tijd is voor; het aperitief, het diner, die leuke anecdote of speech en last but not least, het spetterende feest! Kortom, een Toscaans huwelijk om nooit meer te vergeten.

Milos Dokmanovic

Milos Dokmanovic

Wedding photographer / Funkybirdphotography

Decoratie details, het zonlicht dat door de wolken filtert, het aperitief bij het zwembad. Een spontane lach of omhelzing. Dit zijn voor mij de belangrijke elementen tijdens jullie trouwdag. Details of the decoration, sunlight filtering through the clouds, the poolside cocktail, a spontaneous smile or embrace. All of these elements are important