Elegante ceremonie bij Toscaanse villa

Juliet & Ruben ‘It was all a dream’

Onze bruiloft was onbeschrijfelijk mooi, It was all a dream!
Wij hebben de diensten afgenomen van Roos, Sonja en Milos, wat een super team.

Door COVID hebben wij onze bruiloft moeten verplaatsen en Roos heeft dit allemaal super geregeld, wij hebben hier verder geen zorg aangehad.

Wat voor ons echt een pluspunt was is dat zowel Roos als Sonja Nederlands en Italiaans spreken. Je kunt makkelijk je wens bespreken in het Nederlands en zij zorgen dat dit exact zo bij de leveranciers komt, dit omdat het soms best pittig is in het Engels te communiceren met Italianen. Daarnaast is het mega fijn om een wedding planner te hebben omdat je hierdoor druk afhaalt van een familielid/vriend/vriendin dat zij niet als ceremoniemeester heel de bruiloft hoeven te regelen en daardoor zelf ook echt als gast kunnen genieten op de bruiloft!
Wij hadden op het laatste moment nog redelijk wat wensen of wijzigingen en Roos heeft dit perfect tot in de puntjes geregeld!
Sonja heeft bij ons alle bloemen verzorgd wat zag het eruit als een sprookje we konden ons niet beter wensen!

En Milos heeft onze foto’s gemaakt, doordat Milos in Italië woont weet hij precies op welke tijdstippen de meest mooie foto’s gemaakt kunnen worden qua licht. Daarnaast zijn ook alle foto’s in de avond net zo prachtig geworden wat bij sommige fotografen kan zijn dat dit niet hun specialiteit is omdat het natuurlijke licht weg is.

Echt een aanrader dus om het hele TIT in te huren ze zijn zo op elkaar ingespeeld en als bruid neemt dat een hoop stress weg!

TIT Team wij willen jullie ontzettend bedanken voor ons onvergetelijke fantastische weekend!

Het was een weekend voor in de boeken, we zouden dit zo weer over doen!

Ruben en Juliët

You may also like

Leave a comment