Elisa & Willem : “Wij kijken terug op een droomweekend”

Bladerend door de fantastisch mooie foto’s van ons huwelijksfeest denken wij terug aan een droomweekend en een droomdag op 10 mei 2014 in Barberino Val D’ Elsa. Dit is ons verhaal van onze Italiaanse bruiloft in Toscane;

De avond voor onze huwelijksdag druppelen onze gasten binnen op de prachtige Borgo die geheel ter beschikking staat voor ons en onze gasten. We hebben een ontspannen borrel en pizza party op de binnenplaats en de sfeer zit er al meteen goed in.

Zaterdagochtend worden we wakker en zien dat het een stralende, zonnige dag is en het grote genieten kan beginnen. De bruidegom en gasten gaan alvast op weg naar een schattig kapelletje verderop en wachten vol verwachting op de aankomst van de bruid. Het strijk duo zet in, de deuren gaan open en de bruidsmeisjes gevolgd door vader en bruid komen naar binnen. Wat een ongelooflijk mooi moment was dat voor ons.

Na een prachtige ceremonie is het tijd voor 3 rondjes om de kapel om ons geluk te bezegelen, gevolgd door een proost en een fotomoment. Voor de lunch vertrekken we naar een restaurant in de buurt waar een prachtige, lange tafel buiten gedekt staat. Heerlijk gegeten en genoten van ons gezelschap en de mooie speeches van onze getuigen.

Na de lunch hadden we een ontspannen vrije middag. Kindjes doken in het zwembad, onze gasten verspreiden zich over de Borgo en wij konden even samen stil staan bij deze fantastische dag. De borrel en het diner van de kindjes organiseerden wij bij het zwembad waar we genoten van een ondergaande zon terwijl de dj de achtergrond muziek verzorgde.

Het diner hielden wij op de binnenplaats van de Borgo. Roos en Sonja hadden alles prachtig versierd en aan ronde, mooi gedekte tafels genoten wij van ons huwelijksdiner. Heerlijk eten, goede wijnen, mooie speeches en fantastisch gezelschap!

We hebben na het diner nog tot in de late uurtjes gedanst. Wat een top DJ had Roos voor ons geregeld!

De volgende dag werden we onder begeleiding van een Nederlandse gids rondgeleid in Firenze en sloten de dag af met een heerlijk diner op de Borgo.

Maandag vlogen we, samen met onze gasten, weer terug naar Amsterdam en was ons droomhuwelijk na ruim 1,5 jaar voorbereiding alleen nog maar een prachtige herinnering.

Roos; dank, dank, voor het meedenken, het leuke emailcontact, het fantastisch organiseren van ons weekend en de begeleiding op de dag zelf.

Sonja; wat ben je creatief en wat heb je onze dag gemaakt door je bloemen en je decoratie.

Milos; je hebt onze dag zo mooi op beeld vastgelegd. Precies zoals we hoopten!

Marina; als tolk heb je het heel goed gedaan (zeker omdat de ceremonie net een beetje anders was dan normaal) en als gids heb je ons en onze gasten een mooie inkijk in het prachtige Firenze gegeven.

Mocht je ons verhaal lezen en overwegen om te trouwen in Toscane; stop met zoeken want je hebt je weddingplanner gevonden…

De creativiteit van Trouwen in Toscane viel ons al meteen op toen we de website voor het eerst zagen. We kozen op basis van ons gevoel voor jullie en dat bleek de juiste keuze. Wij kijken terug op een droomweekend en een droomdag op 10 mei 2014; zeker ook dankzij jullie! Grazie mille!

Elisa & Willem

You may also like

Leave a comment