Trouwen op een accommodatie

In Toscane bestaat de mogelijkheid om op een accommodatie te kunnen trouwen. Dit betekend dat jullie dus niet jullie accommodatie hoeven te verlaten, om het burgerlijk huwelijk te vieren. Dit kan dan gelijk op de accommodatie  waar het huwelijksfeest wordt gehouden. Elke gemeente in Italë kan er voor kiezen om bepaalde accommodaties toestemming te geven om het burgerlijk huwelijk te vieren. Echter wil niet elke gemeente dit doen. Gelukkig zijn er heel wat gemeenten in Toscane die in de afgelopen jaren toestemming hebben gegeven aan burchten, kastelen & villa’s om het wettelijke huwelijk te kunnen voldoen.
 

Wat houdt trouwen op een accommodatie in

Het kan zijn dat er door de gemeente een bepaalde plek wordt aangegeven op de accommodatie waar het bruidspaar kan trouwen, dit kan bijvoorbeeld een zaaltje zijn. Maar meestal is de keuze aan het bruidspaar en kan de ceremonie dus plaatsnemen waar het bruidspaar wil.
Trouwen in Toscane werkt samen met een aantal accommodaties, waar het mogelijk is om wettelijk te trouwen op de accommodatie zelf. het betreft een burcht en een kasteel.

Veel accomodaties in Toscane hebben ook een privé kapel. Helaas is het bijna nooit mogelijk om hier ‘wettelijk’ voor de kerk te trouwen. Veel bruidsparen kiezen er in dit geval voor, om een blessing te laten doen. Deze blessing kan gedaan worden door een priester of pastoor die het bruidspaar zelf meeneemt naar Toscane. Trouwen in Toscane heeft verschillende contacten met priesters die zowel katholieke als protestantse blessings doen in de engelse, duitse en Italiaanse taal.

Kiezen jullie er toch voor om op een trouwlocatie te trouwen ? lees hier dan meer > Trouwen op een trouwlocatie

 

Graag meer weten over deze service van Trouwen in Toscane ?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan !

Informatie aanvragen