Bruidsfotografie

Een dierbare en blijvende herinnering

De juiste look & feel van jullie Toscaanse bruiloft wordt als geen ander neergezet door onze fotograaf in Toscane, Milos van Funkybirdphotography. Alle foto’s op deze website zijn door hem gemaakt en maken een groot deel uit van de ‘Trouwen in Toscane’ stijl, hij is dan ook een onmisbaar element in ons team.

Jullie Fotograaf in Toscane

De trouwfotografie is een zeer belangrijk onderdeel van een Toscaanse bruiloft. Nadat het feest is afgelopen en alle gasten weer naar huis zijn gegaan, blijven de beelden over als tastbare herinneringen. Jullie willen een fotograaf in Toscane, die zich op het hele evenement concentreert, niet alleen die ene belangrijke foto. Iemand die alle kleine details en de speciale momenten kan vastleggen. Milos Dokmanovic van FunkyBird Photography is zo’n fotograaf. Mooie portretten van de bruid en bruidegom zijn gemengd met candid shots van de hele dag.
Als fotograaf in Toscane weet Milos als geen ander waar de mooiste plekjes zijn en wanneer de beste momenten zijn om schitterende foto’s tijdens zonsondergang te maken.

Hieronder een aantal higlights van het werk van Milos:

Meer weten over onze bruidsfotografie of meer werk zien van Milos ?

Neem een kijkje op zijn website:

Klik hier