Met wie wij het doen...

De medewerkers & de leveranciers

Trouwen in Toscane zou Trouwen in Toscane niet zijn, zonder een aantal fantastische medewerkers en leveranciers. Onze Bruiloften in Toscane zijn een succes dankzij de inzet en de professionaliteit van onze lokale leveranciers en medewerkers. Door de jaren heen hebben wij een mooi netwerk op weten te bouwen. Dit netwerk wordt elk jaar met enthousiasme uitgebreid. Tevens zijn wij lid van ‘The Tuscan Wedding Network’, een network van de Toscaanse leveranciers die in de huwelijksbranch werken.

 

Marina: tolk & celebrant symbolische ceremonies

Marina: tolk & celebrant symbolische ceremonies

Als sinds het ontstaan van Trouwen in Toscane wordt Marina ingeschakeld als tolk voor de wettelijke huwelijken en als celebrant voor de symbolische ceremonies. Elke ceremonie is een beleving, het contact met het bruidspaar, de samenwerking, de uitdaging om de lach en de traan op te wekken, daar gaat haar hele hart in.

Novella: Personal chef

Novella: Personal chef

Chef Novella, is de echte Italiaanse mamma in de keuken. Al menig jaar verwent zij menig bruidspaar met haar Toscaanse kookkunsten. Ook organiseerd Novella Kookcursussen. Met haar lach en haar Toscaanse gastvrijheid neemt ze jullie mee op een culinaire en authentieke reis door Toscane & Italië.

The Wedding planners collective

The Wedding planners collective

Over de jaren heen is Trouwen in Toscane flink gegroeid, tot het organiseren van een paar huwelijken vanuit mijn huiskamer, hebben we nu een mooi kantoor waar ik samen met mijn stagiares en mijn Nederlandse assistente Florien vele tientallen huwelijken per jaar mag organiseren.

Assistenten, stagelopers & leveranciers

Assistenten, stagelopers & leveranciers

Onze assistenten, stage lopers en leveranciers, hebben allemaal één ding gemeen: en dat is Passie ! We zijn erg blij en trots om met de beste en de leukste te mogen werken, want ook dankzij hen, zal jullie Toscaanse bruiloft perfect zijn!