Met wie wij het doen...

De medewerkers & de leveranciers

Trouwen in Toscane zou Trouwen in Toscane niet zijn, zonder een aantal fantastische medewerkers en leveranciers. Onze Bruiloften in Toscane zijn een succes dankzij de inzet en de professionaliteit van onze lokale leveranciers en medewerkers. Door de jaren heen hebben wij een mooi netwerk op weten te bouwen. Dit netwerk wordt elk jaar met enthousiasme uitgebreid. Tevens zijn wij lid van ‘The Tuscan Wedding Network’, een network van de Toscaanse leveranciers die in de huwelijksbranch werken.

Marina: tolk & celebrant symbolische ceremonies

Marina: tolk & celebrant symbolische ceremonies

Als sinds het ontstaan van Trouwen in Toscane wordt Marina ingeschakeld als tolk voor de wettelijke huwelijken en als celebrant voor de symbolische ceremonies. Elke ceremonie is een beleving, het contact met het bruidspaar, de samenwerking, de uitdaging om de lach en de traan op te wekken, daar gaat haar hele hart in.

Novella: Personal chef

Novella: Personal chef

Chef Novella, is de echte Italiaanse mamma in de keuken. Al menig jaar verwent zij menig bruidspaar met haar Toscaanse kookkunsten. Ook organiseerd Novella Kookcursussen. Met haar lach en haar Toscaanse gastvrijheid neemt ze jullie mee op een culinaire en authentieke reis door Toscane & Italië.

Wendy: Videograaf

Wendy: Videograaf

Inmiddels heeft Wendy al menig video geschoten voor onze bruidsparen in Toscane en maakt ze een beetje deel uit van ons team. Neem vooral een kijkje op haar nieuwe inspirerende website

Alessandra : Zangeres

Alessandra : Zangeres

Alessandra heeft een prachtige stem. We laten haar vooral graag 'optreden' gedurende de ceremonie, daar zij een lichte niet overheersende stem heeft. Ze heeft een heel repetoire met klassieke en moderne nummers. Haar favoriete instrument is cello.

Erika : Videograaf

Erika : Videograaf

Erika is één van Italiaanse videografen waar wij graag mee werken. Een mooi oog voor details en een romantisch hart maken van haar video's ware kunstwerken.

Gianluca : Saxofonist & one man show

Gianluca : Saxofonist & one man show

Gianluca is één van de beste saxofonisten van Toscane en een allround muziekant. Hij werkt graag samen met zijn vaste dj Alex; tijdens het aperitief voegen deze muziekanten echt een goed sfeertje toe en zijn altijd een groot succes !

Mauro : Hair & beauty agentschap

Mauro : Hair & beauty agentschap

Mauro noemt zichzelf geen kapper, maar hairstylist. Al vanaf kleins af aan 'speelt' hij met de haren van vrouwen. Gespecialiseerd in de styling van bruidjes, heeft hij jaren geleden zijn eigen agentschap opgericht. Waarbij hij met een vast team van hair stylisten en make-up artiesten werkt.

Alessandro : Swing band

Alessandro : Swing band

Alessandro vormt met een aantal vrienden een heerlijk swingband. Op menig Toscaans huwelijk waren zij een succes; tijdens een pool party of tijdens het aperitief. Maar ook heel sfeervol tijdens het diner ! Live muziek voegt echt iets toe aan jullie bruiloft.

Elisabetta : Dj

Elisabetta : Dj

Elisabetta is één van de weinige vrouwelijke dj's in Toscane. Ze maakt er altijd een feestje van! Ze draait het dak eraf met interazionale hits, maar heeft ook een heel repetoire met Nederlandse nummers ( en ze is gek op de polonaise ). Vanaf het aperitief tot en met het feest draait ze wat het bruidspaar wil of gaat gewoon haar eigen gang.

Gabriele: Verhuurder Fiat 500 vintage

Gabriele: Verhuurder Fiat 500 vintage

Gabriele verhuurt prachtige en authentieke vintage fiat 500 in allerlei kleuren. Hij brengt jullie fiatje in een vrachtwagen op lokatie, zodat hij mooi schoon bij het bruidspaar kan worden afgeleverd. Ook zijn zijn fiatjes allemaal voorzien van een 'gewone' versnelling; dus vintage met de gemakken van vandaag!

The Tuscan Wedding Network

The Tuscan Wedding Network

Trouwen in Toscane is een trotse 'member' van het Toscaanse wedding network.