Burchten & Landhuizen

Jullie willen Trouwen in Toscane, Italie en zijn op zoek naar een echte Toscaanse accommodatie ? Dan is een mooie Toscaanse burcht of gezellig landhuis echt iets voor jullie. Ook hier staan eigen wijn en olijfolie vaak op een gedeelde eerste plaats, maar vaak mist het restaurant. In deze gevallen huren wij graag een lokale chef of catering voor jullie huwelijksdiner in.

Trouwen in Toscane werkt onder andere met:

Eén van de mooiste burchten van het Chianti gebied. Vlakbij deze burcht kunnen jullie wettelijk trouwen in een kapel tussen de wijngaarden of op een leuk pleintje in een typisch Toscaans dorpje. Bij beide trouwlokaties kunnen jullie  genieten van een lekkere lunch bij één van de favoriete restaurants van het Nederlandse koningklijk huis. Het huwelijksdiner kan bij de burcht zelf worden gehouden, met een fantastisch uitzicht over het Toscaanse landschap en een prachtige zonsondergang.

Graag meer weten over deze service van Trouwen in Toscane ?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan !

Informatie aanvragen

Villa’s & Kastelen

Romantisch trouwen op een villa of kasteel in Toscane ? Trouwen in Toscane werkt graag samen met mooie villa’s en romantische kastelen.
Gaat de keuze uit, naar een villa, dan heeft het bruidspaar het maar voor het uitzoeken. De villa’s worden in zijn geheel afgehuurd en er wordt meestal gebruik gemaakt van een personal chef of catering voor het huwelijksdiner of overige catering momenten. De villa’s gaan meestal van 12 to 40 slaapplaatsen en zijn dus geschikt voor kleine, maar ook voor de grotere huwelijken. Ook kan een villa de ideale oplossing zijn om een kleine groep, bijvoorbeeld alleen familie & getuigen, te laten overnachten en op de huwelijksdag de overige gasten uit te nodigen.

Als bruidspaar altijd al gedroomd van een kasteel? Dan is de keuze wat minder ruim, maar zeker niet minder interessant! Toscane beschikt over een aantal romantische kastelen die veelal gebruikt worden voor de organisatie van huwelijken. Veel kastelen produceren hun eigen wijn en olijfolie en hebben ook vaak een interne catering.

Trouwen in Toscane werkt onder andere samen met:

– Een prachtig en romantisch kasteel midden in het Chianti gebied. Met stijl ingerichte kamers, een prachtige binnenplaats, een grote cederboom en een Romaans kerkje zijn de ingredienten voor jullie droomhuwelijk!

Graag meer weten over deze service van Trouwen in Toscane ?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan !

Informatie aanvragen

Agriturismo

Willen jullie graag een rustieke Toscaanse bruiloft? Dan is een agriturismo de juiste accommodatie voor jullie. Bijna alle agriturismi in Toscane produceren hun eigen wijn en olijfolie. Soms hebben ze ook een eigen restaurant, waar jullie van de plaatselijke gerechten kunnen genieten.
 

Trouwen in Toscane werkt onder andere samen met:

Een agriturismo op slechts 30 minuten van Florence, met een prachtig uitzicht over de omringende heuvels. Bij dit agriturismo kunnen jullie samen met naaste familie en vrienden overnachten, maar ook tot 80 gasten uitnodiging voor de trouwdag zelf. [Ref. Agriturismo Alberto]
 


Graag meer weten over de accommodaties van Trouwen in Toscane ?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan !

Informatie aanvragen