Villa’s & Kastelen

Romantisch trouwen op een villa of kasteel in Toscane ? Trouwen in Toscane werkt graag samen met mooie villa’s en romantische kastelen.
Gaat de keuze uit, naar een villa, dan heeft het bruidspaar het maar voor het uitzoeken. De villa’s worden in zijn geheel afgehuurd en er wordt meestal gebruik gemaakt van een personal chef of catering voor het huwelijksdiner of overige catering momenten. De villa’s gaan meestal van 12 to 40 slaapplaatsen en zijn dus geschikt voor kleine, maar ook voor de grotere huwelijken. Ook kan een villa de ideale oplossing zijn om een kleine groep, bijvoorbeeld alleen familie & getuigen, te laten overnachten en op de huwelijksdag de overige gasten uit te nodigen.

Als bruidspaar altijd al gedroomd van een kasteel? Dan is de keuze wat minder ruim, maar zeker niet minder interessant! Toscane beschikt over een aantal romantische kastelen die veelal gebruikt worden voor de organisatie van huwelijken. Veel kastelen produceren hun eigen wijn en olijfolie en hebben ook vaak een interne catering.

Trouwen in Toscane werkt onder andere samen met:

– Een prachtig en romantisch kasteel midden in het Chianti gebied. Met stijl ingerichte kamers, een prachtige binnenplaats, een grote cederboom en een Romaans kerkje zijn de ingredienten voor jullie droomhuwelijk!

Graag meer weten over deze service van Trouwen in Toscane ?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan !

Informatie aanvragen