Wat wij doen...

De services van Trouwen in Toscane

Trouwen in Italië ? De taalbarriere of tijdsgebrek en de behoefte aan expertise op organisatie gebied, is vaak de reden dat Nederlandse & Belgische koppels een wedding planner in de arm willen nemen. En wie kan jullie nu beter helpen met de organisatie van jullie Toscaanse bruiloft dan een lokale wedding planner ? Onze services gaan van A tot Z. Dit betekent dat het huwelijk in Toscane geheel door ons georganiseerd is, vanaf het moment dat jullie en jullie gasten, voet op Italiaanse bodem zetten. Op deze pagina kunnen jullie de verschillende accommodaties en trouwlokaties vinden, waar wij graag mee werken. Meer vragen over onze services ? Schrijf ons gerust een vrijblijvende e-mail .

De accommodaties

Eén van de belangrijkste onderdelen van een Toscaanse bruiloft, is de accommodatie. Het grootste deel van jullie huwelijk zal hier namelijk plaatsvinden. Dit is dan ook één van de meest belangrijke services die wij aanbieden: het voorleggen en/of zoeken van een geschikte accommodatie die bij jullie past.
Alle accommodaties waar wij mee samenwerken worden in zijn geheel afgehuurd. Alle accommodaties worden door ons persoonlijk uitgezocht, bezocht en getest. Daarbij houden wij regelmatig contact met de managers en/of eigenaren van de desbetreffende accommodaties: Een fundamenteel element voor een goed geslaagde bruiloft.

De trouwlocaties

Nadat de ideale accommodatie in Toscane is uitgekozen, is het de beurt aan de trouwlocatie. Willen jullie graag in Toscane voor de wet trouwen? Mocht er op de accommodatie niet de mogelijkheid bestaan om het burgerlijk huwelijk te laten plaatsnemen, dan stellen wij het bruidspaar graag een externe trouwlocatie voor. Deze trouwlocatie wordt in dit geval altijd op een tweede moment aangeboden en er zal vrijwel altijd gezocht worden in de buurt (met een max. van 30 min. rijden) van de accommodatie waar het bruidspaar verblijft. Hetzelfde geldt voor een religieus huwelijk. Een symbolische huwelijk kan op elke accommodatie worden gehouden, de mooie plekjes zijn voor het uitzoeken!

De “look & feel” service van Trouwen in Toscane

Naast de organisatie van jullie bruiloft, is het stylen van jullie huwelijk één van onze sterkste punten. De styling van jullie huwelijk is één van de onderdelen waar wij graag veel aandacht aan besteden. Eén van de belangrijkste services van Trouwen in Toscane is dan ook de nauwe samenwerking en dus de perfecte coordinatie tussen;  wedding planner, Bloemist / designer & huwelijksfotograaf. Drie elementen die na jaren lange ervaring zodanig op elkaar zijn ingespeeld, dat elk huwelijk in Toscane goed georganiseerd en mooi gestyld wordt. Een Toscaanse bruiloft vol met prachtige en onvergetelijke herinneringen voor het bruidspaar, maar ook voor haar gasten. Meer weten over hoe ons team samenwerkt voor en achter de schermen?

 • Lees hier meer over het Trouwen in Toscane Team: Het team

 

Hieronder een greep uit onze overige wedding planning services:

 • Gehele organisatie en coördinatie van de huwelijksdag: Trouwen in Toscane zal de hele trouwdag aanwezig zijn.
 • Wij bieden een grote keuze op het gebied van typische Toscaanse accommodaties aan.
 • Organisatie van het bureaucratische en het praktische gedeelte van het burgelijk huwelijk.
 • Wij stellen het bruidspaar graag een aantal unieke trouwlocaties voor.
 • Organisatie symbolische ceremonies met Nederlands sprekende ‘trouwambtenaar’.
 • Wij organiseren het vervoer van gasten en bruidspaar van en naar het vliegveld, van en naar de eventuele trouwlocatie.
 • Wij zorgen voor de juiste muziek tijdens de huwelijkplechtigheid, lunch, diner, trouwparty enz.
 • Wij stellen de bruid en haar gasten, graag de juiste kapper en/of visagiste voor.
 • Bij een meerdaags verblijf organiseren wij graag voor bruidspaar en genodigden verschillende bezigheden.
 • Voor elk huwelijk maken wij een tijdsplanning en draaiboek van de huwelijksdag
 • Wij organiseren de catering service waar nodig, van de pizza party op de aankomstdag, tot het huwelijksdiner en overige cateringmomenten.
 • Wij onderhouden het contact met de gekozen accommodatie en/of trouwlocatie en alle overige leveranciers.
 • Coördinatie van de verschillende leveranciers op de trouwdag.
 • Wij zijn altijd aan te spreken wanneer het bruidspaar oplossingen zoekt, tips nodig heeft.
 • En nog veel meer….

Graag meer weten over de services van Trouwen in Toscane ?

Vul snel ons contact formulier in !

Klik hier