Referenties

 

Lees een referentie

 

Trouwen in Toscane, een droom die werkelijkheid werd.

image.png

Trouwen in Toscane...
Dat klinkt als een droom die wij dankzij het Trouwen in Toscane team werkelijkheid hebben laten worden!

Een prachtige locatie waar wij met al onze gasten konden verblijven, dat mooie kleine trouwkapelletje, het super lekkere huwelijksdiner, de super leuke pizza party en het fijne contact..
Onze wensen en jullie fantastische ideeën hebben onze dag een van de mooiste dagen van ons leven gemaakt!

Het is inmiddels alweer een maand geleden, maar nog steeds lijkt het alsof wij nog steeds in een sprookje leven!

Wij willen jullie heel erg bedanken voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan! Grazie Mille..

En voor iedereen die nog twijfelt! Stop daarmee en bericht deze leuke dames! Zij maken jullie trouwdag echt een sprookje zoals jullie dat graag zelf zouden willen!

Liefs Joey & Elise

Joey en Elise

Een onvergetelijke tijd in het Prachtige Toscane!

14211939_1153916144643672_2704482085594651142_n.jpg

Lief TiT-team,

Wauw, wat hebben wij een onvergetelijke tijd gehad in het prachtige Toscane! We hadden dit nooit zonder jullie voor elkaar gekregen.

Het was altijd al onze droom om in het buitenland te trouwen. Tijdens onze speurtocht op internet kwamen we al snel terecht op de site van Trouwen in Toscane en wat zag dat er allemaal super romantisch en verzorgd uit. Het team bleek ook nog eens te bestaan uit twee Nederlandse dames, helemaal perfect voor twee niet Italiaans sprekende Nederlanders. Na het invullen van het aanvraag formulier volgde al snel een eerste kennismaking via Skype en voordat we het wisten hadden we definitief besloten om - met de hulp van Trouwen in Toscane - te gaan trouwen in Toscane.

In november zijn we samen met Roos en Sonja naar de burcht gaan kijken waar we ons oog op hadden laten vallen en we waren direct verkocht! Een prachtige locatie boven op een heuvel met authentiek Italiaans ingerichte kamers en precies groot genoeg voor het aantal gasten wat in gedachte hadden. Na het vastleggen van de burcht begon het geregel pas echt. Roos is hierbij een ontzettende steun geweest. Ze stuurde suggesties, reminders, opties en voorbeelden en zorgde er altijd voor dat alles op tijd werd geregeld en vastgelegd. Ook de samenwerking met Sonja was heel fijn. Ze had maar weinig woorden nodig om aan te voelen waar we naar opzoek waren en het eindresultaat was zo ontzettend mooi!

Een paar dagen voor de bruiloft zijn we al richting de burcht gegaan en gedurende de week sloten ook steeds meer vrienden en familieleden zich alvast bij ons aan, heerlijke voorpret! De eigenaar en werknemers van de burcht waren hele fijne en lieve mensen. Ze hebben ons echt speciaal laten voelen tijdens ons verblijf. Op de donderdag voor de bruiloft zijn we in ondertrouw gegaan en daarna is Roos met ons meegekomen naar de burcht om nog een laatste keer de planning door te nemen. Zelfs de stand van de zon op het tijdstip van de ceremonie werd doorgenomen, niets werd aan het toeval overgelaten.

Op vrijdag was het dan eindelijk zover, onze pre-wedding pizzaparty! We hadden prachtig weer en overdag had iedereen gerelaxt bij het zwembad dus de sfeer zat er al goed in. We hebben die avond heerlijke pizza’s gegeten met een prachtige zonsondergang op de achtergrond. Uiteindelijk zijn de voetjes nog tot in de late uurtjes van de vloer gegaan.

De dag van onze bruiloft begonnen we met een gezamenlijk ontbijt waarna iedereen richting het zwembad vertrok. De ceremonie was pas laat in de middag omdat het anders te warm zou zijn. Voordat iedereen zich ging klaarmaken hebben we eerst nog met z’n allen geluncht. Er stond een kraampje waar de gasten verschillende soorten broodjes konden laten maken. Dit was een idee van Roos en echt super leuk.

De ceremonie was heel bijzonder en de setting was prachtig. Twee vrienden hebben onze ceremonie geopend waarna het officiële gedeelte volgde door een super leuke gemeenteambtenaar en tolk. We kregen zelfs een cadeau namens de gemeenteambtenaar. Na de gezamenlijke proost arriveerde de saxofonist en dj en begonnen onze gasten aan het aperitief met hapjes. We hebben hier zelf helaas niet veel van meegekregen omdat we toen met Milos op pad zijn gegaan om foto’s te maken maar de gasten waren razend enthousiast over de saxofonist en dj. De samenwerking met Milos was prettig. Hij geeft veel aanwijzingen, is professioneel en behoorlijk perfectionistisch wat prachtige foto’s oplevert.

Toen we terugkwamen van de foto’s stonden de tafels voor het diner klaar en wauw wat zagen die er fantastisch uit! Tijdens het diner konden we een beetje bijkomen van alle gebeurtenissen en hebben we genoten van het heerlijke eten en de wijn. We sloten het diner af met een spectaculair uitziende millefoglie met vers fruit. Daarna was het tijd voor het feest! Er werd gretig gebruik gemaakt van de cocktailbar en de dansvloer stond vol. De dj voelde perfect aan welke plaatjes goed vielen en hij mixte zelfs een aantal Nederlandstalige hits er doorheen. Na het vertrek van de dj zijn we nog een aantal uurtjes doorgegaan met onze eigen muziek totdat we uiteindelijk in de vroege ochtend moe en voldaan in ons bed belandde.

De volgende dag kregen de gasten ontbijtpakketjes mee voor op de terugweg en zijn we zelf vertrokken richting Sardinië om nog even samen te kunnen nagenieten.
Lieve Roos, Sonja en Milos, wat zijn jullie ontzettend lieve, professionele en enthousiaste mensen. Bedankt voor alles!

Sjors & Sharon

Sjors & Sharon

We denken nog elke dag aan onze trouwdag

trouwen in toscane tuscany loves weddings funkybirdphotography
We denken nog elke dag aan onze trouwdag. Wat zijn wij blij dat we vorig jaar op je site terecht zijn gekomen. Deze zag er zo goed uit dat we er gelijk een goed gevoel bij hadden.
Daarna zijn er heel wat mailtjes heen en weer gegaan. We hebben er lang naar uitgekeken en toen was het ineens zover.
Wat een prachtige accommodatie had je voor ons geregeld en wat een vriendelijke eigenaar! De gasten voelden zich er ook gelijk thuis. Op de dag zelf was alles tot in de puntjes geregeld. Nog mooier dan we ons konden voorstellen. Wat een mooie bloemen en aankleding van de auto, de kapel en de dinertafel! Het eten was werkelijk super! Zo lekker en meer dan genoeg voor iedereen! We willen eigenlijk graag een aantal receptjes van de chef ontvangen als dat kan. Ook de fotograaf, videografen en de drone werkten goed met elkaar samen. De eerste foto's en film zagen er geweldig uit!
We willen je heel erg bedanken voor je goede zorgen. Zonder jou was dat nooit gelukt.

Groetjes en nogmaals dank je wel!

Walter, Mariska, Sanne en Ilse


Trouwen in Toscane maakte onze mooiste dromen waar

trouwen in toscane funkybirdphotography

 

Lieve Roos, Sonja en Milos,

Trouwen in Toscane maakte onze mooiste dromen waar! Wat zijn jullie drie ongelofelijke toppers! Drie individuen die met zoveel liefde, passie en professionaliteit hun werk doen. Ik herinner me nog als de dag van gisteren het allereerste proosttafeltje dat ik voorbij zag komen op social media. Wauw, wat een indrukwekkend beeld – ik kon het niet meer loslaten, en kwam uit op de website van ‘Trouwen in Toscane’.

In december van 2015 was het zover. Op het allermooiste plekje van de Maldiven vroeg Dennis mij ten huwelijk. Ik,Linsey, heb altijd stoer geroepen dat trouwen van mij niet zozeer hoefde. Een bruidsjurk was al helemaal niet mijn ding.Maar, mocht ik ooit trouwen, dan wist ik wel dat ik het niet op een standaard manier wilde vieren, en in de aanwezigheid vanal onze dierbaren. Het werd al snel duidelijk dat we onze bruiloft wilden vieren in het zonovergoten Italië! Zo kwam dan ook die herinnering terug aan dat unieke proosttafeltje op die prachtige plek in Toscane.

Het allereerste contact met Trouwen in Toscane was voor ons nog heel spannend. We hadden een budget in gedachten, maar merkten al heel snel dat we dat wilden laten voor wat het was. Waar het ons om ging, was het waarmaken van onze droom! Na veel telefoongesprekken en e-mailberichten vlogen wevoor het eerst naar Toscane om Roos (de weddingplanner) te ontmoeten. Maar niet alleen met Roos, ook met Sonja (de weddingstyliste) en Milos (de fotograaf) maakten we kennis tijdens dat eerste weekend. Wat een enthousiaste mensen kwamen daar bij elkaar! De locatie overrompelde ons meteen. Een groot landgoed, met een geweldig uitzicht… voor ons én onze lieve familie en vrienden alleen? Ik zag het al helemaal voor me: lange, mooi aangeklede tafels boordevol Italiaans eten en een gezelschap dat glinstert in de stralen van de ondergaande zon; geen ‘gewone’ Nederlandse bruiloft, maar een droomhuwelijk in het prachtige Toscane.

Na onze eerste kennismaking begon het organiseren van de bruiloft dan echt. Details, details en nog eens details – wat vond ik ze belangrijk! Ik kon er geen genoeg van krijgen en kon niet wachten tot ik de eerste sfeerbeelden van Sonja ontving. Niet alleen de bloemen, maar ook details als tafels, stoelen, tafelkleden en zelfs deurhangers. En wat dacht je van het overheerlijke Italiaanse eten in combinatie met de speciaal voor ons geselecteerde wijnen? Over ieder aspect van de voorbereiding was wel een keuze te maken. Het was een geweldige tijd van voorpret die iedere dag wel een uurtje (of twee of drie of vier) in beslag nam. De laatste weken duurde lang, en de spanning bouwde op….

Op 11 september was het zover: onze gasten kwamen aan op het vliegveld. Hier begon het avontuur dan echt. Geheel in stijl verwelkomden we onze gasten met een spandoek. Wat waren we blij om hen het mooie Toscane te laten zien, en onze locatie in het bijzonder. De aankomst bij de locatie was tot in de puntjes geregeld. Vanaf hier wil ik dan ook alle lof aan Trouwen in Toscane en het team van de burcht geven. Er stond een prachtige, charmant aangeklede proosttafel op ons te wachten toen we binnenkwamen. Na een welkomstwoord van Dennis en een moment van toasten, was het tijd om onze gasten hun kamers te wijzen: elegante, romantische suites,geheel in de stijl van de bruiloft. Er volgde een ontspannen middag met voor sommigen een wandeling door de glooiende heuvels, en voor anderen juist een verfrissende duik in het zwembad van de burcht. Die avond al, de eerste avond, stond er een smaakvol gedekte tafel en barbecue-buffet op ons te wachten. We aten, dronken, dansten, en lachten tot laat in de avond, en genoten al volop van elkaars aanwezigheid. Wat was dat fijn! Kan het nog mooier? Ja, het kan nog mooier.

Onze trouwdag brak aan! Dat brengt ons bij 12 september 2016. Een dag om nooit meer te vergeten, om nooit meer los te laten.

Tijdens het schrijven van deze recensie krijg ik tranen in mijn ogen. Als ik terugdenk aan Roos en Sonja én het hele team dat hen ondersteunde, weet ik de woorden niet te vinden om uiting te geven aan mijn dankbaar. Wat zijn we Trouwen in Toscane dankbaar voor het realiseren van onze droom, ons sprookje. Het laat ons niet los, het laat onze gasten niet los…Iedereen vond het geweldig. Zoveel passie, zoveel liefde, en écht ons verhaal dat werd verteld. Met een traan, maar zeker ook met een hele grote glimlach. Alles, maar dan ook alles klopte: de prachtige locatie, het lekkere weer, de emotionele ceremonie, tot aan het magische diner en het oh zo gezellige feest dat ons meesleepte tot in de vroege uurtjes… Het voelde alsof we samen één grote Italiaanse familie waren. Zogemoedelijk, zo intiem!

Onze huwelijksdag begon op een erg ontspannen manier. Na een heerlijk ontbijt gingen we lekker bij het zwembad liggen.Ik stelde het moment van klaarmaken steeds maar uit. Toch was dit moment – samen met mijn moeder, een vriendin en de kapster – erg bijzonder. Van het resultaat krijg ik nog steeds kippenvel. Ik mocht de grote trap aflopen, op weg naar de romantisch aangeklede pergola, waar de ‘first look’ zouplaatsvinden – de eerste keer dat Dennis mij in mijn trouwjurk zag, omringd door al onze lieve familie en vrienden. Niet alleen dit moment, maar ook de ceremonie was erg warm en emotioneel. We zijn getrouwd in een prachtig gelegen kapelletje waar vanuit we genoten van een waanzinnig mooi uitzicht. De kapel was gedecoreerd met een witte loper, met heerlijk geurende bloemen, en kandelaars. Mijn vader heeft me naar het altaar gebracht, en me voorin de kapel aan Dennisweggegeven. De ceremonie was omgeven door muziek, en Dennis en ik spraken onze persoonlijke geloften naar elkaar uit. Het was een emotionele dienst, die we afsloten met drie rondjes lopen om de kapel. Een ontzettend dierbaar moment, dat niet in woorden is uit te drukken. Hoe bijzonder is het als je je realiseert dat je dit met al je dierbaren – en in het bijzonder mijn opa en oma – mocht meemaken. Het voelt nog steeds alsof we leven in droom, en er maar niet uit willen ontwaken…

Na de ceremonie gingen onze gasten terug naar de trouwlocatie. Daar stond een heerlijk aperitief van Italiaanse hapjes op hen te wachten, terwijl Dennis en ik meegingenvoor de fotoshoot. Na de fotoshoot was het tijd voor de felicitaties en speeches, en was er gelegenheid om ons klaar te maken voor het diner. Opnieuw een magisch moment: wat een droomtafel vol bloemen en kaarsen die ons meevoerde op een culinaire reis door Italië! Na het aansnijden van de bruidstaart was het tijd voor de openingsdans, waarna er feest werd gevierd tot diep in nacht…

En dan, de volgende ochtend, wordt je wakker, en is er zelfs nog gelegenheid om lekker te ontbijten met je gasten en samen na te genieten van een onvergetelijke, magistrale dag. Veel te snel kwam er na dit ontbijt een einde aan ons droomweekend!

Wij bevelen Trouwen in Toscane bij iedereen aan! Het is nog maar net voorbij en we hebben de eerste foto’s al ontvangen van Milos. Wat zijn ze mooi! Binnenkort ontvangen de filmvan Wendy, waarin we met veel liefde en plezier kunnen terugkijken naar onze droomdag. En niet geheel onbelangrijk:we hebben een paar heerlijke flessen Toscaanse wijn meegekregen om het gevoel mee terug te halen. Het liefst willen we jullie nu al reserveren voor ons eerste jubileum over vijf jaar. Kan dat al worden vastgelegd? ;-)

 

Een hele dikke knuffel en kus van ons,

Dennis & Linsey

Dennis & Linsey

Onvergetelijk!

trouwen in toscane funkybirdphotography

Onvergetelijk! De verwachting is dat je huwelijksdag één van de mooiste dagen van je leven is, zo niet de mooiste dag. Bij een besluit om in Italië te trouwen is die verwachting misschien nog wel meer aanwezig dan bij een 'Nederlands' huwelijk. Wij besloten in oktober 2015 om in Italië te trouwen. En dan? Uiteindelijk kwamen wij uit bij Trouwen in Toscane. Roos en Sonja beloofden ons er een onvergetelijke huwelijksdag van te maken.

Dat is gelukt! Op 18 juni 2016 was onze huwelijksdag. Die dag kwamen onze dromen uit, werden onze verwachtingen waargemaakt en overtroffen en schoten woorden tekort om onze emoties en ons geluk te beschrijven. Het team van Trouwen in Toscane, tolk Marina, fotograaf Milos van Funkybird Photography, Fabiano en Cassiana van FDS Wedding Films Florence, cateraar Novella Chef, visagist Divi e Divine en nog vele anderen hebben er mede voor gezorgd dat onze huwelijksdag daadwerkelijk onvergetelijk was. Wanneer onze bruiloft in Barberino Val d'Elsa symbool staat voor ons verdere huwelijk, dan komt het zeker goed.

De keuze voor een huwelijk in Italië met de hulp van Trouwen in Toscane is voor ons een van de beste ooit gebleken. Mocht je willen trouwen in de Toscaanse heuvels, neem dan zeker contact op met Roos en Sonja!

Ciao!

Nol en Shirley

Nol & Shirley

Een alles-in-één pakket van TiT is het recept voor het perfecte trouwdag!

Doreen&Arnoud-015.jpg

Onze Toscaanse bruiloft was een droom die uitkwam!

In september 2015 hebben we voor het eerst de trouwlocatie bezocht. We werden direct verliefd op de burcht. De kamers, de tuin, het zwembad en natuurlijk de prachtige omgeving maakte het plaatje compleet - hier wilden we trouwen!! We hebben in dit weekend Roos, Sonja en Milos ontmoet en hadden hier direct een goed gevoel bij. Ook de catering hebben we toen uitgezocht. We wisten al snel dat het Kitchen Wishes ging worden. We werden samen met Sonja en Milos uitgenodigd in een prachtig landhuis in de buurt van Florence waar we een heerlijk voorproefje kregen van het trouwdiner, met een tour door de wijnranken als toetje!! De passie voor eten en wijn spatte ervan af! Met dit soort mensen in de organisatie van je bruiloft kan het niet meer fout gaan.

Op 10 juni 2016 was het dan eindelijk zover. De dag voor onze bruiloft regende het nog pijpenstelen maar alsof het voorbestemd was werd onze trouwdag een stralende dag! Roos heeft ervoor gezorgd dat alles op rolletjes liep op onze trouwdag. De dag begon met de wettelijke ceremonie in de kapel. Dat werd heel leuk gedaan, vooral de 3 rondjes om de kapel met alle gasten (dit zou geluk brengen - tot nu toe waar!).

De lunch georganiseerd door KW was perfect - ze hadden een kraampje uitgestald met lekkere belegde broodjes. Daarna haar en make-up door Maria! Roos bracht ons in contact met Maria en we zijn een paar keer bij haar thuis geweest (in Florence) voor wat proefsessies! Een hele leuke ervaring! Maria is heel lief en verricht wonderen met je haar.

De symbolische ceremonie in de tuin van de burcht was het hoogtepunt van de dag. De pergola was mooi versierd en het duo van de cello en zang tijdens de ceremonie en de proost was fantastisch en zorgde voor een hele intieme en warme sfeer! Bij het diner aangekomen was de tafel met dank aan Sonja ongekend mooi opgemaakt, het was net alsof je zo in een pinterest plaatje stapte! Ook het eten was helemaal zoals we gehoopt hadden. De perfecte Italiaanse setting voor wat speeches en anekdote's. Tot slot hebben we nog tot midden in de nacht staan te dansen (gabberen, polonaise - you name it) op de muziek van dj Paolo. De dag vliegt echter voorbij maar gelukkig hebben we de prachtige foto's van Milos! We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat, maar de preview die we hebben gekregen beloofd veel goeds!

Kortom, we hebben een waanzinnige tijd gehad! De organisatie was fenomenaal en alle lof voor Trouwen in Toscane. Als we het over mochten doen dan zouden we het precies weer zo doen. Het heeft onze stoutste verwachtingen overtroffen en het was met stipt de mooiste dag van ons leven!

Liefs, Doreen en Arnoud

Doreen & Arnoud

Fantastic Wedding planner!!

funkybirdphotography trouwen in toscane funkybird

Hoi Roos,

Bij deze nogmaals hartelijk dank voor de goede zorgen op onze trouwdag! Het weer zou niet opperbest worden, althans het zou wellicht gaan regenen. Maar we hebben ons geen zorgen hoeven maken want er waren meerdere " back up" plannen. Het eten was heerlijk, de decoratie was prachtig, de fotograaf was super, de muziek was geweldig en ga zo maar door! We raden het iedereen aan!
Wij kijken in ieder geval samen met onze families terug op een heerlijk, fantastisch weekend om nooit te vergeten.
Mochten we in de buurt zijn, komen we zeker even een ' wijntje ' doen ;). Succes met de komende bruiloften.

Grazie Mille

Luc & Annemarie

Luc & Annemarie Sweegers

Of het een droom was? Veel meer dan dat!

trouwen in toscane funkybirdphotography funkybird weddingplanner toscane

Waar moeten we beginnen!!! Wat waren we blij met het weer! De geweldige sfeer aan het zwembad en de saxofonist die super speelde. De burcht was de perfecte locatie en goed georganiseerd. Of het een droom was? Veel meer dan dat. We leven nog steeds in een roes. Het was mooier dan onze mooiste droom. Gasten omschrijven het als een sprookje, beter dan een film, een ervaring voor het leven. Zie het als een groot compliment, want Trouwen in Toscane heeft dit waargemaakt. En Funkybird....de bloemen en deco waren fenomenaal. Je hebt zo goed geluisterd. Het plaatje was echt helemaal compleet. Dat plaatje van die geweldige dinertafels staat voor altijd op ons netvlies. De eerste foto's van Milos zijn betoverend trouwens. We kunnen niet wachten op de rest!!!

Lara (Make-up & hair artist)  was zoooo lief. Ik hoefde niet veel uit te leggen en ze snapte precies wat ik bedoelde. Ze maakte mijn prinsessenlook helemaal af.

Ook een groot compliment voor de catering. Het eten was heerlijk en ze waren super leuk met de gasten en ons! Ze maakte er echt een feestje van. Het ontbijt op dag 1 was wat te karig, maar goed dat hebben ze prima opgelost. Een top team vonden wij. En Giulio in het speciaal. Een hele lieve man!

Dj en open bar waren ook een hit. We hebben er een goed feest van gemaakt. Goede muziek, heerlijke cocktails. De gasten straalden allemaal, stuk voor stuk.

En dan de ceremonie...we zeiden al tegen elkaar in de kerk dat de zangeres zo goed was. Dat gaf de juiste lading. De mis was emotioneel, persoonlijk en dat kleine kerkje gevuld met onze gasten zullen we nooit meer vergeten.

We kunnen nog even door gaan. Onze Toscaanse droom is een feit. De reacties van onze gasten maar ook het thuisfront zijn overweldigend.
A big grazie mille!!! En een hele dikke kus!!!
J&S


Wow what a show Tuscany put up for us !

FB_IMG_1444171005334.jpg

Wow what a show Tuscany put up for us, all thanks to TrouwenInToscane!
Late 2013 we started looking into where we would want to be getting married. Originally from the Netherlands but settled in Australia with my husband-to-be, we decided to tie the knot in Holland. It wasn't long after that I stumbled upon the website TrouwenInToscane.nl. After an email or two to Roos we were sold, Tuscany it was! Together with florist Sonja, Roos would be able to organize everything, it sounded almost too good to be true! We went through many possibilities and options and decided to go for the "budget" option (other than our actual tight budget, there was nothing about our stay and 'day' that felt budget). We decided to stay 3 nights in a beautiful medieval location somewhere secluded upon a hill in Tuscany. Enough space for two counties to gather and party. It was just the best time of our lives!
I had had some contact with Sonja and Roos prior to the wedding about the flower arrangements and decoration. I had had no idea what i wanted so a theme was picked for us which suited our characters so well it was like we had met many times before! But seeing it in real on the day was phenomenal. It took my breath away. There was no way in my mind I would've thought this was what "My" day (because it's all about the bride!) would look like. So stunning. And the flowers...... wow. Sonja truely went above and beyond.

I cannot put into words how valuable having a "weddingplanner" was. Unlike most brides I was not too fussed about the little things (perhaps adjusted a little too well to the Australian lifestyle) but I didn't have to with Roos on scene organizing it all. I not once felt the "wedding stress" that I have seen happening with friends. You will only have your (1st) wedding day once, having it without stress is beyond what money is worth (and for the record, even the low income earners can have the luxury of a wedding planner!!)

Sonja and Roos, THANK YOU so much for everything,

Byron and marlou

Byron and Marlou

Onze bruiloft in Toscane, een waar feestelijk spektakel !

Anne-Mieke & Daniel-331

Roos en Sonja hebben van onze bruiloft  in Toscane een waar feestelijk spektakel gemaakt.  Geen detail is aan het toeval overgelaten en we hebben het hele weekend van begin tot het eind alles volledig los kunnen laten om onze liefde met onze vrienden en familie te kunnen vieren zoals we nooit hadden durven dromen.

De prachtige aankleding van het kasteel, was volledig in handen van Sonja, die dagen geluisterd heeft naar onze wensen en ter plekke onze dromen in alle opzichten heeft overtroffen.  Een ingetogen bloemenpracht, schitterende tafelbedekking, sfeervolle lampjes, romantische kaarsen, hagelwitte lampions, grote parasols en niet te vergeten een werkelijk meer dan alles overtroffen bruidsboeket. Chapeau!

Roos, waar beginnen we over Roos. Vanaf onze eerste ontmoeting ruim een jaar voor ons feest in Toscane troffen we elkaar op een pleintje in Florence. Vanaf dat moment hadden wij een rotsvast vertrouwen in haar organisatorische kwaliteiten, met een heel groot oog voor detail. Met een goed luisterend oor en trefzekere voorstellen heeft ze ons bij de hand genomen en door al onze beslissingen heen geloodst. Van vrijdag tot zondag, alles tot in puntjes geregeld. Wie en wat moet waar en op welk moment klaar staan, we weten nog steeds niet hoe, maar het was er.  Heerlijke catering met schitterende wijnen, fantastische lunches, toffe muziek en een adembenemend duo, cello en zang, die onze huwelijksvoltrekking omlijstte. Ze heeft het allemaal geregeld. Samengevat, ze was altijd overal en heeft echt niks aan het toeval overgelaten.  Fenomenaal!!

Tot slot een warm woord voor de kasteelheer, die van ’s ochtends vroeg tot diep in de nacht aanwezig was voor een praatje, een historisch verhaal, een helpende hand. Dank!

Krijg dit topweekend maar eens op papier!! Gelukkig was er ook onze geroutineerde fotograaf, Milos van Funkybirdphotography, die zoveel mooie momenten heeft vastgelegd..

Liefs, Anne-Mieke & Daniel


We hebben volop genoten in Toscane

trouwen in toscane funkybirdphotography trouwen in een wijngaard.jpg

We genieten nog steeds erg na van de bruiloft. Wij en iedereen met ons hebben volop genoten. Het was heel goed geregeld allemaal.
heel erg bedankt voor alles!

Natascha & Dick

A memorable rustic destination wedding in Tuscany

trouwen in toscane funkybirdphotography destination wedding tuscany.jpg

One day as I was looking for ideas for my destination wedding in Tuscany, I somehow stumbled upon Trouwen in Toscane on Instagram... They sure have gorgeous photos of weddings that they have organized, but I had initial doubts as I knew nothing about them (they didn't have many reviews) and had no way of vetting them as I live in NYC and a thousand miles away from Florence! I contacted Roos after that to talk about my wedding plans and was immediately impressed by her. I knew right then she would be the one (wedding planner, that is! :) ), and I clearly made the right choice!!! According to her, we were her first non-Dutch clients which I found a bit hard to believe-- I suppose other parts of the world have not yet discovered Roos and her team's talent! So to those who are looking for a memorable rustic wedding in Tuscany, stop your search for a planner now and call Roos!! Roos is very organized, patient, has a great eye for detail and most of all, has very good taste and sense of style. She will listen to your opinions but is also good in giving advice to manage you. It also helps that her business partner, Sonja, who is the florist, is also a designer. I really hate cookie-cutter weddings and their unique, bespoke, simple and romantic style appealed to me the most. Roos also had very good contacts around Florence/Tuscany area- she picked a breathtaking venue for my wedding, picked the best make-up artist, wedding officiant and music entertainers, and has a great team of people around her- including the official photographer- Milos. Majority of the stress around my wedding planning was taken away from me because I found Trouwen in Toscane. They are really great at what they do and would definitely not let you down! They are very nice people who clearly love what they do, and it shows! I feel so blessed to have found this team! Could not have imagined how I would have done it without them!

 

M & N

Het trouw weekend was één groot feest !

lutherfotografie_danny_debby-trouwen-in-toscane.jpg

Maanden hadden we ernaar uitgekeken en nu zijn we alweer bijna een half jaar getrouwd! Danny en ik willen jullie onwijs bedanken voor alles wat jullie geregeld hebben, de tipos die jullie gaven als we het even niet meer wisten. De decoratie en het heerlijke eten! En niet alleen de trouwdag maar ook The White Party en de Foodtruck. Het hele weekend was 1 groot feest! Onze familie en vrienden raken er niet over uitgepraat.Onwijs bedankt voor alles.
Heel veel liefs,

Foto: Luther Fotografie

Debby & Danny

Our dream wedding in Tuscany

tuscany wedding planners

Roos and her team made our wedding truly a dream wedding.
Our ceremony lasted for three days at an ancient castle in Tuscany, and it was a dream come true.
Everything went as we expected, from the most amazing catering, to beautiful flowers to vintage wedding car. Our guests told us they felt as if they stepped inside the world of Jane Austin (I know wrong country), but you get the idea.
Highly recommend them if you are planning a wedding in Tuscany.

Photo: Carlo Carletti

Elly & Daniel

Onze bruiloft was een fantastische ervaring !

trouwen in toscane funkybirdphotography
Onze bruiloft was een fantastische ervaring ! Alles klopte! Patrizia van Villa Patrizia is een fantastische vrouw en een nog betere gastvrouw! De locatie was perfect! We denken er nog heel vaak aan! En de foto's van Milos van Funkybirdphotography, zijn ook heel mooi geworden. Ik kan er uren naar kijken! Met een paar als echte favoriet!
Als ik het over mocht doen zou ik het precies zo weer doen!
Jullie hebben onze bruiloft perfect geregeld!
Liefs,
Rianne & Vincent

Een prachtige herinnering!

Jacqueline & Sidney-004.jpg

Onze Toscaanse bruiloft was precies zoals wij hadden gehoopt: besloten, romantisch, relaxed en in een prachtige omgeving! In slechts een paar maanden tijd hebben Roos en Sonja onze bruiloft tot in de puntjes verzorgd. De samenwerking verliep heel prettig en flexibel. Roos zorgde voor de perfecte villa voor ons en onze gasten, een geweldige (en super lieve!) kokkin, de kapel in de wijngaarden en de wijnproeverij. Sonja had aan een half woord genoeg: zij begreep precies wat voor sfeer wij voor ogen hadden en verwerkte dit op fantastisch mooie wijze in de bloemen en decoratie. Dames, ontzettend bedankt! Het was een sprookje!

Ook Milos en Marina willen wij heel hartelijk bedanken. Milos is rustig, vriendelijk en werkt heel professioneel. De eerste foto’s zijn prachtig, we zijn zo benieuwd naar de rest! Ook Marina liet ons vanaf het begin af aan genieten: tijdens onze eerste ontmoeting - op de dag van de ondertrouw - liepen wij met elkaar langs een meneer die lavendel aan het snijden was. Marina stapte direct op hem af en kwam terug met een boeketje voor de aanstaande bruid: zo lief!

Wij hebben genoten en zijn jullie heel dankbaar!

Veel liefs, Sidney & Jacqueline

Sidney en Jacqueline

We raken er niet over uitgepraat

trouwen in toscane

Stefanie & Kristof - 23 juni 2015

Wij wisten vanaf het begin wat we wilden: een mooie symbolische ceremonie met naaste familie op onze favoriete locatie in Toscane: Terme Tettuccio. Maar hoe regel je dat? Gelukkig zijn we bij jou en Trouwen in Toscane terecht gekomen...
Eerst hebben we een tijdje via e-mail afspraken gemaakt en vervolgens hebben we elkaar dit voorjaar in Toscane ontmoet: we hadden er meteen een goed gevoel bij. En dat werd bevestigd op onze trouwdag: alles was tot in de kleinste details geregeld! Zowel wij als onze familie vonden het geweldig. Eerlijk: achteraf zouden we echt niets aan onze trouwdag veranderen! Onze complimenten richten we niet alleen aan jou, maar ook aan Milos voor de prachtige foto's, Sonja voor de mooie bloemen en Gianluca voor de heerlijke live saxofoon.
Wij hebben er echt van genoten en raken er niet over uitgepraat. Aanstaande bruidsparen : zoek niet verder, jullie hebben je Toscaanse weddingplanner gevonden

Kristof en Stefanie R.

Wij hebben drie geweldige dagen beleefd

Emmie&PJ-017.jpg

Emmie & Pj - 20 juni 2015
Wauw, wij zijn nog steeds aan het nagenieten van ons onvergetelijke weekend!! Wij hebben drie geweldige dagen beleefd op het kasteel, waarin alles tot in de puntjes goed was geregeld.

Toen we besloten om in Toscane te gaan trouwen, was het kasteel voor ons een echte verrassing omdat we aanvankelijk op een agriturismo wilden trouwen. Maar toen Roos kwam met het idee voor het kasteel en de nabijgelegen kapel voor de ceremonie, waren we verkocht... daar kwam bij dat we meteen verliefd werden op het oog voor detail en de mooie decoratie die jullie verzorgen.

Vervolgens was het een jaar van veel voorbereidingen en heel veel mails (toch Roos:-)), maar het was het drie dubbel en dwars waard. Het was onze droom die uitkwam. Het was 'af'; lieve vrienden en familie om ons heen, een geweldige plek, mooi weer, lekker eten, een geweldige styling/decoratie en natuurlijk dit alles in de Toscaanse sfeer.

Grazie mille voor jullie team Roos, Sonja, Milos, Marina (en anderen die meegeholpen hebben) voor het mede verwezenlijken van onze geweldige dag!

E&PJ

Emmie van de Venn-Koppens

Een intiem huwelijk in Toscane, een geweldig ervaring !

trouwen in toscane
L & J - 22 oktober 2014

We hebben een heerlijke tijd gehad in Toscane. Ons huwelijk was een geweldige ervaring. Het was prachtig om dit zo mooi met onze kinderen te kunnen delen. Dankjewel voor al je inspanningen, mede daardoor werd ons huwelijk mogelijk in een vorm die we op voorhand niet mogelijk achten!

De burcht vonden we een heerlijke plek, de verbonden kamer met genoeg ruimte voor iedereen was heel plezierig. We zijn daar heel gastvrij ontvangen. De visagie door Maria was een hele gezellige tijd, ik was ook zo gelukkig met hoe mooi ze onze meiden heeft laten stralen. De bloemen van Sonja waren ook erg mooi, de aankleding in de maalkamer was echt sprookjesachtig, wat hebben we daar ook van genoten!

Het eten was heerlijk, het voelde ook wel heel speciaal dat er alleen voor ons gekookt werd. Al met al was het geweldig! Speciaal zou ik ook Marina nog willen bedanken die zo plezierig aanwezig was tijdens de ceremonie.

Hartelijke groet, L & J


De mooiste dag van ons leven

trouwen in toscane kasteel

Willeke en Rutger - 20 juni 2014

Het is alweer een paar maanden geleden, maar we denken er nog steeds elke dag aan, echt! Het was zo’n mooie dag, we raken er niet over uitgesproken. Lees verder


Mijn Droombruiloft

trouwen in toscane funkybirdphotography

Leoni & Nick - 6 juli 2014

Heb ik altijd gedacht om in Toscane te trouwen? Nee, dat had ik niet. Wat wij wel graag wilden was een leuke ontspannen bruiloft. We stonden voor de keuze: of een mega bruiloft in Nederland met iedereen erbij of een wat kleinere bruiloft in het buitenland met alleen onze naasten erbij. Wij kozen voor het laatste, en daar hebben wij nog steeds geen moment spijt van gehad. Lees verder


Een droom die uitkwam

trouwen in toscane funkybirdphotography

Jacqueline & Bart - 2 mei 2014

Het was onze grote dag. Een dag om nooit te vergeten.

Wat was begonnen als een grapje is een droom die uit is gekomen. We zouden eigenlijk in Nederland gaan trouwen. Druk op zoek naar locaties, maar niets voldeed echt aan onze verwachtingen. Voor ons beiden was Italië ons tweede thuis, dus toen ik (Jacqueline) toegaf dat ik als jong meisje al in Italië wilde trouwen zei Bart meteen, nou dan doen we dat toch?!

Maar hoe doe je dat. Stoute schoenen aan en google-en. We kwamen op de website van Trouwen in Toscane en werden verliefd op de verschillende locaties en de prachtige foto's. Ook de aanpak die sprak uit de website en testimonials paste bij ons. In november zijn we naar Toscane afgereisd om Roos en Sonja te ontmoeten en locaties te bekijken. Vanaf moment 1 was er een klik met Roos en Sonja en we hadden aan een half woord genoeg. De locatie paste precies bij onze wensen. Een droom die uitkwam, een kasteel met eigen kapel voor de kerkelijke ceremonie en plaats voor de gasten om te slapen, het was liefde op het eerste gezicht.

Een korte tijd om de bruiloft te regelen, maar Roos en Sonja hebben er alles aan gedaan om dit geweldig te regelen voor ons. We waren niets zonder jullie.

De avond voor onze huwelijksdag kwamen de gasten aan op het kasteel. Op ontdekkingstocht door het kasteel en prosecco en hapjes op het binnenplein. De romantiek hing al volledig in de lucht. De dag van ons huwelijk worden we gewekt door de zon. In ontspannen sfeer bereid een ieder zich voor op de dag. De kapper en visagist zijn geweldig. En staan ook klaar voor onze gasten.

Onze ontmoeting vindt plaats op de toren van het kasteel. Wat sprookjesachtig met het Toscaanse landschap als decor. Toegejuicht door onze gasten op het binnenplein. De zon is nog aanwezig, maar donkere wolken komen dichterbij. Vervolg is de kerkelijke ceremonie. Alle gasten zijn in de kapel als de deur open gaat en eerst de bruidegom begeleid door zijn zoon, en daarna de bruid met haar vader de kapel betreden. De kapel is versiert met prachtige kaarsen en bloemen door Sonja. Zo ontzettend mooi.

Na een bijzondere ceremonie wordt buiten het bruidspaar opgewacht door de gasten met rijst. Door de regen lukt het niet om de proost buiten te doen, maar dit is super opgelost door Roos, die een kamer heeft omgetoverd. Zo goed met ons meegedacht. Tijdens het aperitief krijgen de kindjes al te eten, volgen de speeches en vloeien wat traantjes. Het diner volgt. In één woord betoverend in de wijnkelder verlicht door alleen kaarsen. Prachtig versierde tafels, met een heerlijk diner met goede wijnen en bruidstaart tot slot. Het feest ging nog door tot de kleine uurtjes.

De volgende dag nog heerlijk ontbeten en genoten van elkaar terugkijkend op de prachtige huwelijksdag. De gasten vlogen terug naar Nederland en wij hebben nog genoten van het schitterende Firenze als huwelijksreis. Leuk om een paar dagen later nog even na te praten met Roos onder genot van een cappuccino.

Dank jullie wel voor deze bijzonder mooie ervaring. Deze woorden doen te kort aan de mooie herinneringen en al jullie inzet en zorg.

Veel liefs Bart en Jacqueline

Bart en Jacqueline van Houten

Professioneel Persoonlijk !

35 S&T.JPG

Suzanne & Tim - 5 september 2014

AANSTAANDE BRUIDSPAREN:
Jullie zoektocht naar de perfecte weddingplanner stopt hier !! Het team van trouwen is Toscane is zeer professioneel, zet de wens van de klant op 1 met een hele persoonlijke touch!

Voor Roos & Sonja is niets te gek: of je nu alles uit handen wil geven of juist veel zelf wil doen, kies voor deze toppers!
En je bent zeker van een prachtige Toscaanse bruiloft.

Mille grazie voor jullie bijdrage aan onze onvergetelijk dag!

Suzanne van der Vlies - de Vries

Barbara & Patrick

07 juni 2014 - Onze eerste kennismaking met Trouwen in Toscane was via jullie eigen site.De creativiteit en stijl sprak ons direct aan & de keuze was gelijk gemaakt na ons eerste contact.

Wat ik bewonder is jullie inschatting en ideeën, naar aanleiding van onze wensen.
Ik kan het iedereen meegeven; het persoonlijke advies van Sonja & Roos kun je van harte aannemen.

3 dagen één grote droom, waar alles maar dan ook écht alles zo perfect en relaxed verliep. Als ik dit van te voren allemaal geweten had, dan had me dat 'n paar slapeloze nachten gescheeld :)))

De DJ met live Saxofonist, daar stonden we: bij het aperitief met z'n allen al te dansen, hij begeleidde ons met z'n sax van de ene plek naar de andere.De catering, die de hele dag gekookt heeft en zulke lekkere gerechten toverde waar we nu nog naar kunnen verlangen.

Trouwen in een kasteel, wat 3 dagen ons thuis was met onze vrienden en familie.
Oprecht een uniek "live" event waar jullie, Roos, Sonja , Marina en Milos een belangrijke bijdrage aan hebben geleverd.
LET LOVE RULE. DANK DAARVOOR!!! Liefs Barbara & Patrick


Geraldiene & Mark

12 september 2014 - Roos, het was echt perfect! Het lijkt nu allemaal binnen te komen en we worden er stil van! Het was nog veel mooier dan waar we van droomde, wauw! Alles was zo mooi! Duizend maal dank voor alles wat je geregeld hebt voor ons!! Liefs, Mark en Geraldiene


F & B

15 september 2014 - Lieve Roos, Sonja, Marina, Milos en alle mensen die achter de schermen geholpen hebben, Ontzettend bedankt voor onze onvergetelijke dagen! Het was echt een sprookje! Wij, maar ook onze gasten raken er niet over uitgepraat!


Martine & Steffen


6 september 2014 - Het was echt super allemaal, dank voor alles !!


Vicky & Jeroen

Trouwen in Toscane ervaringen30 mei 2014 - Nogmaals ontzettend veel dank voor alle tips, het geduld en natuurlijk de 3 onvergetelijke dagen in Toscane. We hadden ons niets meer durven wensen en het heeft al onze verwachtingen overtroffen. Veel dank!


Elisa & Willem

trouwen in toscane10 mei 2014 - Stop met zoeken want je hebt je weddingplanner gevonden. De creativiteit van Trouwen in Toscane viel ons al meteen op toen we de website voor het eerst zagen. We kozen op basis van ons gevoel voor jullie en dat bleek de juiste keuze. Wij kijken terug op een droomweekend en een droomdag op 10 mei 2014; zeker ook dankzij jullie! Grazie mille! Lees verder >


Marleen e Jasper

trouwen in toscane12 september 2013 - Het prachtige Toscaanse landschap als het decor van jeToscaanse bruiloft. Dat hadden we in gedachten toen we besloten in Toscane te gaan trouwen. Bij het maken van de plannen en tijdens de voorbereidingen hadden we echter nooit durven hopen dat het zo’n prachtige belevenis zou worden! Op 12 september 2013 was het eindelijk zover: Na ruim een jaar voorbereiding vierden wij onze Toscaanse bruiloft in Barberino Val d’elsa in Toscane, Italië. Lees verder >


Janneke & Marc

trouwen in toscane7 september 2013 - Wij zijn ontzettend blij dat we voor Trouwen in Toscane gekozen hebben om onze mooiste dag te organiseren. Twee super lieve spontane en kundige weddingplanners die er alles aan gedaan hebben om er een perfecte dag van te maken. Een hele prettige samenwerking in het voortraject, de communicatie verliep goed, met name via de mail, waardoor we snel beslissingen konden nemen. En de dag zelf was magisch....nog mooier dan we verwacht hadden. Een prachtige aankleding van de locatie, lekker Italiaans eten, goeie dj en saxofonist en de foto's achteraf waren prachtig. Als je je droombruiloft op een droomlocatie in Toscane wil dan ben je in goede handen bij Trouwen in Toscane.


Diana & Henri

8 en 9 mei 2013 - Wanneer we aan jullie denken, dan denken we aan jullie bevlogenheid en betrokkenheid, jullie inspiratie en passie om jullie bruidsparen het mooiste te geven wat er is: het prachtige Toscane, schitterende locaties met de mooiste uitzichten en een tot in detail verzorgde organisatie van de huwelijksdag of -dagen zelf! Zeer professioneel. Dank daarvoor!