Trouwen in Toscane nieuwtjes 2015-2016

trouwen in toscane

Dit jaar en volgend jaar heeft Trouwen in Toscane weer veel leuke nieuwtjes, want uiteraard zitten wij nooit stil!

Read More»

Een videograaf in Toscane

videograaf in toscane
Een videograaf in Toscane die jullie huwelijk tot in de details vastlegd, een mooie en waardevolle herinnering aan een dag om nooit meer te vergeten.
Read More»

Trouwen in Florence

trouwen in Toscane funkybirdphotography

Begin 2014 werden wij benaderd door een Belgisch koppel, of wij konden helpen met het waarmaken van hun droom ‘Trouwen in Florence‘. Wie zegt daar nou nee tegen, onze eigen geliefde stad: en zoals bleek, een parel van een bruidspaar dat helemaal alleen naar Florence kwam om het ja woord te geven ( ik (Roos) en Sonja waren getuigen!).

Read More»

De Toscaanse bruiloft van Willeke en Rutger, 20 juni 2014

trouwen in toscane kasteel

De Toscaanse bruiloft van Willeke en Rutger; Trouwen in Toscane organiseerde op 20 juni 2014, het droomhuwelijk van Willeke en Rutger op een prachtig kasteel in Toscane. Dit is hun verhaal..

Read More»

De Toscaanse bruiloft van Leoni en Nick, 6 juli 2014

trouwen in toscane funkybirdphotography

Mijn droombruiloft

Heb ik altijd gedacht om in Toscane te trouwen? Nee, dat had ik niet. Wat wij wel graag wilden was een leuke ontspannen bruiloft. We stonden voor de keuze: of een mega bruiloft in Nederland met iedereen erbij of een wat kleinere bruiloft in het buitenland met alleen onze naasten erbij. Wij kozen voor het laatste, en daar hebben wij nog steeds geen moment spijt van gehad.

Read More»